SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Llarsen OLIVER - 147SFS3-SCAMEL20

Llarsen Oliver er en klassisk serie af herreure, som har et tidsløst design. Denne model er med stål urkasse og en unik grøn urskive og læderrem i kalvelæder. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Llarsen
Llarsen ure stammer helt tilbage fra 1919, hvor urmageren Lars Larsen lavede det første ur. I dag, 100 år efter, eksisterer brandet stadig og er helt unikt, idet de holder fast i de klassiske dyder. Som eksempel på dette er alle Llarsen ure samlet i Danmark ved Svendborg. Dette er helt unikt i dag, hvor langt de fleste urbrands får samlet deres brands udenfor Europa. Derfor er man også sikker på, at kvaliteten er helt i top, når man køber et Llarsen.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer Llarsen OLIVER - 147SFS3-SCAMEL20
EAN 5712546177935
Køn Herreure
Brand Llarsen
Urværk Kvarts
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Grøn
Remmens farve Brun
Rem Læderrem
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Safirglas
Tykkelse 7 mm.
Urets diameter 39 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Llarsen OLIVER - 147SFS3-SCAMEL20

På lager kun 2 stk. tilbage!

1.395 kr
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på