SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Lugano Classic Leather Black/Blue/Rosegold

Lugano Classic Leather Black/Blue/Rosegold er et klassisk dame ur - uret er monteret med en kvalitets læderrem i grå som kompenserer godt til den unikke blå urskive og urkasse udført i rosaguld. Glasset på dette ur er safirbelagt mineralglas, hvilket betyder at du får et ur med ridsfrit glas samtidig med, at glasset også er brudsikret. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Lugano
Lugano så dagens lys i 2018 og er inspireret af en lille by i det sydlige Schweiz. Byen ligger i den italiensktalende region Ticino, hvor Lugano ure henter inspiration fra. En af kendetegnene for det nystartede brand er kombinationen mellem italiensk design og schweizisk kvalitet.

Luganos vision er at producere moderigtige ure i en høj kvalitet, men til en pris hvor alle kan være med. For at gøre dette muligt har Lugano skåret i alle fordyrende mellemled.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Specifikationer
Generelt
Varenummer MK6-3
EAN 5740002700298
Type ur Armbåndsur
Køn Dame
Brand Lugano
Movement
Urværk Kvarts
Design
Urkassens farve Rosaguld
Urskivens farve Blå
Remmens farve Sort
Rem Læder
Urkasse materiale Rustfrit stål
Størrelse
Urets diameter 35 mm.
Tykkelse 7 mm.
Rembredde 16 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Låstype Spænde

Lugano Classic Leather Black/Blue/Rosegold

På lager

695 kr