OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Lugano Classic Rosegold/Blue

På lager

28% rabat

Vejl. Pris: 695 kr

Specialpris 495 kr

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Lugano Classic Rosegold/Blue

Lugano Classic Rosegold/Blue er et klassisk dame ur - uret er monteret med en kvalitets meshlænke i rosaguld, samt giver den blå urskive et morderne look. Uret er vandafvisende til 10 ATM, som svarer til et tryk på 100 meter. Glasset på dette ur er safirbelagt mineralglas, hvilket betyder at du får et ur med ridsfritglas mens glasset også er brudsikret. 

 

 

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Lugano
Lugano så dagens lys i 2018 og er inspireret af en lille by i det sydlige Schweiz. Byen ligger i den italiensktalende region Ticino, hvor Lugano ure henter inspiration fra. En af kendetegnene for det nystartede brand er kombinationen mellem italiensk design og schweizisk kvalitet.

Luganos vision er at producere moderigtige ure i en høj kvalitet, men til en pris hvor alle kan være med. For at gøre dette muligt har Lugano skåret i alle fordyrende mellemled.
Meshlænke
En meshlænke i høj kvalitet. Meshlænken er nem at tilpasse, så den passer lige netop dit håndled. Meshlænken føles behagelig om håndleddet og er samtidig yderst holdbar.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for holdbarhed og kvalitet.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer LuganoClassicRosegold/Blue
EAN 5740002798769
Brand Lugano
Urværk Kvarts
Urkassens farve Rosaguld
Urskivens farve Blå
Remmens farve Rosaguld
Rem Meshlænke
Lænkens materiale Rustfrit stål
Bredde på rem 16 mm.
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 7 mm.
Urets diameter 35 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på