Modelserie

Lugano Diver L0073

27% rabat

Vejl. Pris: 1.095 kr

Specialpris 795 kr

Udgået - kommer ikke igen

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Lugano Diver L0073

Lugano Diver L0073 er et klassisk og elegant herreur til manden, der ønsker et stilrent udtryk. Uret tager udgangspunkt i det klassiske dykkerur. Dimensioner matcher denne målsætning, idet uret måler 40 mm. i diameter og 10 mm. tykt. Lugano Diver L0073 har en klassisk stållænke i guld/stål. Urskive er i en flot blå farve, hvilket giver en unik og ekstravagant farvekombination. Det perfekte valg til manden, der ønsker at skille sig ud med et unikt ur. 

Lugano
Lugano så dagens lys i 2018 og er inspireret af en lille by i det sydlige Schweiz. Byen ligger i den italiensktalende region Ticino, hvor Lugano ure henter inspiration fra. En af kendetegnene brandet er det italienske kvalitetsdesign.

Luganos vision er at producere moderigtige ure i en høj kvalitet, men til en pris hvor alle kan være med. For at gøre dette muligt har Lugano skåret i alle fordyrende mellemled.
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer L0073
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Lugano Lugano så dagens lys i 2018 og er inspireret af en lille by i det sydlige Schweiz. Byen ligger i den italiensktalende region Ticino, hvor Lugano ure henter inspiration fra. En af kendetegnene brandet er det italienske kvalitetsdesign. Luganos vision er at producere moderigtige ure i en høj kvalitet, men til en pris hvor alle kan være med. For at gøre dette muligt har Lugano skåret i alle fordyrende mellemled.
Urværk
Urværk Kvarts Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Design
Farve på urkasse Stål
Farve på urskive Blå
Farve på urkrans Blå
Farve på rem Guld Stål
Rem Lænke En flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses med et lænkeværktøj, som du kan tilkøbe. OBS. flexlænker kan IKKE tilpasses. Two-tone En two-tone lænke giver uret et anderledes look. Med en two-tone lænke kombineres to stålfarver.
Urkasse materiale Rustfrit stål Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Størrelse
Diameter 40 mm OBS! Ved halve eller kvarte diameterstørrelser runder vi op eller ned til nærmeste hele tal.
Tykkelse 10 mm
Rembredde 20 mm
Egenskaber
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 m Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle. Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare minimum 20 ATM.
Glas Mineralglas Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
Funktioner Datovisning
Anmeldelser

Andre kunders anmeldelse af produktet

Flot
Det er et flot ur. Ville nok vælge det blå fremfor det sorte, der fremstår en smule anonymt.

Det er umuligt at finde manual til hvordan man sætter ugedage

Sidder behageligt
David - 27. dec. 2021
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på Diver Chrono L0014
Lækkert ur
Rigtig lækkert ur som jeg er rigtig glad for at have på, på arbejdet. Jeg er kørende sælger, og uret her skaber det sidste finish når jeg skal ud til kunderne.
David - 15. dec. 2021
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på Diver L0017

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.