OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Lugano Elegance Black Rose

På lager

795 kr
Modelserie
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Lugano Elegance Black Rose

Flot ny dameursserie fra Lugano, hvor du får dansk design og japansk Miyota urværk i en perfekt kombination. Uret er 36 mm i diameter, hvilket er en meget normal størrelse for denne type dameur. Uret kommer med en flot lænke i rustfrit stål, safirglas og 5 ATM (vandtrykstestet til 50 meter). Et klassisk og minimalistisk ur, som vil passe godt til både hverdag og finere begivenheder.  

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Lugano
Lugano så dagens lys i 2018 og er inspireret af en lille by i det sydlige Schweiz. Byen ligger i den italiensktalende region Ticino, hvor Lugano ure henter inspiration fra. En af kendetegnene for det nystartede brand er kombinationen mellem italiensk design og schweizisk kvalitet.

Luganos vision er at producere moderigtige ure i en høj kvalitet, men til en pris hvor alle kan være med. For at gøre dette muligt har Lugano skåret i alle fordyrende mellemled.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for holdbarhed og kvalitet.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., ligesom du også kan bruge det under svømning i kortere tid.

Vi anbefaler dog, at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis man er i vandet i længere tid.
Specifikationer
Varenummer C3922SLD-J
EAN 5740002799933
Brand Lugano
Urværk Kvarts
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Sort
Remmens farve Sort
Rem Lænke
Lænkens materiale Rustfrit stål
Bredde på rem 16 mm.
Datovisning Datovisning
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Safirglas
Tykkelse 11 mm.
Urets diameter 36 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på