OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Nyhed
Limited

Dette ur er en limited edition, hvilket betyder, at modellen kun produceres i et begrænset antal, der ofte er nummereret. Du skal derfor ikke vente for længe, hvis du vil være sikker på, at nå at anskaffe dig et eksemplar af lige netop denne model, da den udgår af kollektionen, så snart der er udsolgt.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Lugano Icon Blue Limited Edition

Her får du muligheden for, at erhverve dig en specialproduceret Lugano Icon model, hvor man udover det fede design også får et matchende sort armbånd med sorte sten og enkelt motiv i stål. Der kun produceret et begrænset antal af denne variant, så det er kun muligt at købe denne model så længe lager haves. Uret er perfekt til manden, der gerne vil skille sig ud. Uret har en flot blå 316L solid stållænke, der spiller godt sammen med den blå urskive med rosaguld markeringer og urkasse. Urskiven har 3 kronografer, hvor kransen er sort og et japansk VD53 urværk. Derudover måler uret 46 mm. i diameter og er vandtrykstestet til 10 ATM (100 meter). 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Lugano
Lugano så dagens lys i 2018 og er inspireret af en lille by i det sydlige Schweiz. Byen ligger i den italiensktalende region Ticino, hvor Lugano ure henter inspiration fra. En af kendetegnene for det nystartede brand er kombinationen mellem italiensk design og schweizisk kvalitet.

Luganos vision er at producere moderigtige ure i en høj kvalitet, men til en pris hvor alle kan være med. For at gøre dette muligt har Lugano skåret i alle fordyrende mellemled.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
180 gram
Produktet vejer 180 gram uden emballage
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare mere end 10 ATM.
Specifikationer
Varenummer LIBSE-21
Køn Herreure
Brand Lugano
Urværk Kvarts
Urkassens farve Rosaguld
Urskivens farve Blå
Remmens farve Blå
Rem Lænke
Lænkens materiale 316L Kirurgisk stål
Bredde på rem 24 mm.
Gram 180 gram
Datovisning Datovisning
Stopur Stopur
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 14 mm.
Urets diameter 46 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Lugano Icon Blue Limited Edition

På lager

46% rabat

Vejl. Pris: 1.495 kr

Specialpris 799 kr

Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på