🎄SHOP DEN PERFEKTE JULEGAVE HOS DITUR 🎄

Limited

Dette ur er en limited edition, hvilket betyder, at modellen kun produceres i et begrænset antal, der ofte er nummereret. Du skal derfor ikke vente for længe, hvis du vil være sikker på, at nå at anskaffe dig et eksemplar af lige netop denne model, da den udgår af kollektionen, så snart der er udsolgt.

-66%

Lugano Icon Limited Edition L0003

På lager

66% rabat

Vejl. Pris: 1.495 kr

Specialpris 499 kr

Modelserie
  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Lugano Icon Limited Edition L0003

Her får du muligheden for, at erhverve dig en specialproduceret Lugano Icon model, hvor man, udover det fede design, også får et matchende sort armbånd med sorte sten og enkelt motiv i stål. Der kun produceret et begrænset antal af denne variant, så det er kun muligt at købe denne model så længe lager haves.

Uret er perfekt til manden, der gerne vil skille sig ud. Uret har en flot blå 316L solid stållænke, der spiller godt sammen med den blå urskive med rosaguld markeringer og urkasse. Urskiven har 3 kronografer, hvor kransen er sort og et japansk VD53 urværk. Derudover måler uret 46 mm. i diameter og er vandtrykstestet til 10 ATM (100 meter). Skal du nå at have dit eksemplar til ursamlingen? Så slå til før det er for sent!

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Lugano
Lugano så dagens lys i 2018 og er inspireret af en lille by i det sydlige Schweiz. Byen ligger i den italiensktalende region Ticino, hvor Lugano ure henter inspiration fra. En af kendetegnene for det nystartede brand er kombinationen mellem italiensk design og schweizisk kvalitet.

Luganos vision er at producere moderigtige ure i en høj kvalitet, men til en pris hvor alle kan være med. For at gøre dette muligt har Lugano skåret i alle fordyrende mellemled.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare minimum 20 ATM.
Lænke
En flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses med et lænkeværktøj, som du kan tilkøbe. OBS. flexlænker kan IKKE tilpasses.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Vægt
Produktet vejer 180 gram uden emballage
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Specifikationer
Generelt
Varenummer L0003
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Lugano
Movement
Urværk Kvarts
Design
Limiteret antal 500 stk. produceret
Farve på urkasse Rosaguld
Farve på urskive Blå
Farve på rem Blå
Remtype Lænke
Urkasse materiale 316L Kirurgisk stål
Størrelse
Urets diameter 46 mm
Tykkelse 14 mm
Vægt 180 gram
Rembredde 24 mm
Funktioner
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Mineralglas
Type lås Foldelås
Stopur Ja
Datovisning Ja
Anmeldelser
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.