Lugano lænke guld 20 mm.

På lager

199 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Lugano lænke guld 20 mm.

Denne super flotte lænke er udført i 100% kirugisk 316L rustrit guldtonet stål, og måler 20 mm. På låsen er der graveret "Lugano". 

Du kan altså bruge denne lænke til at spice dit ur op, hvis din rem trænger til en udskiftning. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Lugano
Lugano så dagens lys i 2018 og er inspireret af en lille by i det sydlige Schweiz. Byen ligger i den italiensktalende region Ticino, hvor Lugano ure henter inspiration fra. En af kendetegnene for det nystartede brand er kombinationen mellem italiensk design og schweizisk kvalitet.

Luganos vision er at producere moderigtige ure i en høj kvalitet, men til en pris hvor alle kan være med. For at gøre dette muligt har Lugano skåret i alle fordyrende mellemled.
Lænke
Uret er udstyret med en flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer LL-100
Brands Lugano
Remmens farve Guld
Rem Lænke
Bredde på rem 20 mm
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os