OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Lugano x Pico Elegance Gavesæt

På lager

Pris: 990 kr

Nu kun: 895 kr

Lugano Classic Mesh Steel/Steel   +0 kr
Pico Afrika Øreringe Sølv   +0 kr

* Påkrævede felter

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Lugano x Pico Elegance Gavesæt

Det perfekte julegavesæt til damer, hvor man virkelig får et stilrent og matchende gavesæt af ur og øreringe. Uret kommer fra det populære brand Lugano, der er kendt for deres flotte design og høje kvalitet og derudover hører disse flotte sølv øreringe med fra det danske brand Pico, der komplementerer uret perfekt. En flot julegave de fleste vil blive glade for at åbne op juleaften eller enhver anden dag. Uret måler 35 mm. i diameter, hvilket er en lille og feminin kvindestørrelse på håndleddet. Du kan læse mere om begge produkter fra gavesættet herunder, men vi gør opmærksom på, at der kun er et begrænset antal til salg til denne specielle tilbudspris.   

Dette gavesæt består af: 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Meshlænke
En meshlænke i høj kvalitet. Meshlænken er nem at tilpasse, så den passer lige netop dit håndled. Meshlænken føles behagelig om håndleddet og er samtidig yderst holdbar.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare mere end 10 ATM.
925 Sterling Sølv Smykke
Smykket er af 925 sterling sølv og dermed stemplet med 925. Sterling sølv er det mest almene ædelmetal, der bruges til produktion af smykker. Sterlingsølv er populært til smykker, da sølv er et blødt ædelmetal, som gør materialet smidigt og formbart.
Specifikationer
Varenummer D01024 FG + LuganoClassicmeshSteel/Steel
Brand Gavesæt
Urværk Kvarts
Type Gavesæt
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Stål
Rem Meshlænke
Bredde på rem 16 mm.
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 7 mm.
Urets diameter 35 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Øreringe
Materiale 925 Sterling sølv
Farve Sølv

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på