SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Premium

Dette er et premium produkt af højeste kvalitet indenfor sin kategori eller brand. Produktet hører til blandt den mere eksklusive ende af produkter, hvor pris og kvalitet følger hinanden i et højere niveau end øvrig muligheder indenfor produktets kategori.

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Mads Z Crown Alliance Ring 14 kt. Hvidguld m. 0,04 ct. brillant diamant

Crown ringene kommer fra Mads Z Gold Label kollektionen, hvor Crown serien er den fineste herunder. Ringen kommer i 14 karat hvidguld med 0,04 ct. brillant diamant og har et smukt skinnende ydre. Crown serien kommer i forskellige størrelser og prislejer efter antal karat på diamanterne.

Ringene i Crown serien kan inden for 2 år returneres til -15% af vejledende pris, såfremt man ønsker at gå op i diamant karat. Det vil sige, at du kan returnere din Crown 0,04 ct. ring og få returneret 85% af vejl. pris, så du eksempelvis kan opgradere til en Crown Trinity Ring i stedet. Kontakt da kundeserivce eller henvend dig i butikken, så sørger vi for det.

Mads Z brandet er et unikum i Danmark, som er frontløber på kvalitet og designs. Alle ringe tegnes af Mads Ziegler, som har mere end 30 års erfaring i smykkebranchen. Smykkerne udføres ubetinget i ædelmetal som guld, sølv & hvidguld, som ofte prydes med diamanter & andre ædelsten. Med andre ord, så er du sikret smykker af ypperste kvalitet, når du køber Mads Z.

0,04 ct. Brillant Diamant
Brillant er en diamant der er slebet rund med et stort antal facetter (normalt 57 eller 58) som bryder lyset meget stærkt hvorved stenen får en kraftigt funklende glans.

Brillanter kommer i forskellige størrelser, som man måler efter ct., der refererer til vægten af diamanten. 1,00 ct. svarer til 0,2 gram. Ct. er dermed beskrivelsen af vægten på én diamant eller ædelsten, så jo mindre ct. des flere er der oftest på smykket.

Læs om hvordan du passer på dit smykke her: www.ditur.dk/blog/pleje
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Mads Z
Med 30 år i smykkebranchen har omdrejningspunktet for Mads Ziegler været passionen for designs og farvestrålende ædelsten i perfekt harmoni. En personlig forkærlighed for ædle metaller og smykkesten afspejles i smykkerne, der tilfører dig et unikt look.

I 2021 tog Mads Z valget om at fremstille alle smykker i recycled guld & sølv for at begrænse forurening i produktionen.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer 1641841
Type smykke Ring
Køn Dame
Brand Mads Z
Design
Smykkemateriale 14 karat hvidguld
Smykkefarve Hvidguld
Sten/Diamant 0,04 ct. Brillant Diamant

Mads Z Crown Alliance Ring 14 kt. Hvidguld m. 0,04 ct.

På lager

4.445 kr

* Påkrævede felter

4.445 kr