Eksklusive ure

I denne kategori finder du en samling af vores mest eksklusive ure. Et eksklusivt ur er enhver urentusiasts ønske at eje. Her hos Ditur.dk vil vi naturligvis gerne være med til at kunne hjælpe dig, med at få det ønske opfyldt. Vi har en fremragende score på Trustpilot, og står altid til rådighed. Hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte kundeservice.

Filtrering

Pris
Køn
Mærke
Diameter
Urskivens farve
Urkassens farve
Remmens farve
Glas
Urværk
Vandbeskyttelse
Rem
Kategori
Gangreserve
Urtype

418 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

418 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Eksklusive ure

Uret er mandens vigtigste accessory, hvilket betyder det er essentielt for den moderne gentleman. I denne kategori finder du de mest eksklusive, som vi kan tilbyde. Urene i denne kategori vil gøre de fleste misundelig på dit ur. 

Denne kategori indeholder Omega og Rolex ure, som begge er nogle af de mest anerkendte brands inden for branchen. Hos Ditur.dk tilbyder vi brugte Omega og Rolex ure til en skarp pris. Alle ure er nysynet, så vi er sikre på, at de ikke fejler noget. De kommer ligeledes med box og papirer. Der er mulighed for at få fingrene i vintage ure, men også nyere ure fra de to brands. 

Hos Ditur.dk har vi en fremragende score på Trustpilot, og står derfor altid til rådighed. Vi ved det er en stor beslutning at købe et dyrt ur, så du skal ikke tøve med spørgsmål ang. vores eksklusive ure. 

11

Vores kunder elsker os