Gaveidé til mænd

Et ur er den perfekte gave. Uret er mandens vigtigste smykke og bliver brugt hver dag. Tidligere har uret været et middel eller instrument til at tjekke klokken, men i dag er det en accessory, der skal matche tøjet, årstiden og de nyeste trends. Uret er den perfekte julegave, fødselsdagsgave eller konfirmationsgave. Hos Ditur.dk får du de bedste fordele ved køb af gaver; forlænget returret med 99 dage, dag-til-dag levering og prisgaranti!

Filtrering

Farve
Pris
Køn
Mærke
Diameter
Urskivens farve
Urkassens farve
Remmens farve
Glas
Urværk
Materiale
Vandbeskyttelse
Rem
Kategori
Smykketype
Gangreserve
Urtype
Størrelse

482 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

482 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Gaveidé til mænd

Uret er mandens vigtigste accesory, som han bruger hver dag. Tidligere var uret et instrument til at tjekke tiden, i dag er det dog ikke det vigtigste ved uret, nu handler det om at være trendy og matche dagens outfit. Vi anser derfor uret som den perfekte gave til fødseldag, jul eller konfirmation. 

Stort udvalg af moderne ure

Hos Ditur.dk har vi et stort og bredt sortiment af herreure, som byder på moderne design og god kvalitet. Vi er bevidste om, at alle mænd har forskellige præferencer inden for ure, vi forsøger derfor at have et ur til enhver smag. Vi har derfor både ure der er iøjnefaldende og ure der er mere afdæmpede. Hvis du leder efter et sikkert valg som gave, så vil vi foreslå et ur med læderrem, de kan alle sammen findes her

Ekstra service

Hos Ditur.dk tilbyder vi altid prisgaranti og hurtig levering, så du også kan nå det, hvis du er lidt sent ude. Derudover tilbyder vi 99 dage ekstra returret på gaver, så vi er sikre på den heldige person har tid til at tænke over, om han har fået det rigtige ur. 

13

Vores kunder elsker os