Tayroc

Tayroc er et Engelsk mærke der laver herreure i høj kvalitet. Urene fra Tayroc er nytænkende i design, og kvaliteten er imponerende til prisen. Vi kan på det kraftigste anbefale Tayrocs ure. Vi forhandler dem med prisgaranti, som sikrer at du som forbruger får den bedste pris!

34 vare(r)

Sorter stigende

34 vare(r)

Sorter stigende

Tayroc

Tayroc er et engelsk brand, der blev startet i 2014, siden da er det kun gået fremad. Tayroc blev grundlagt af to sæt brødre, der alle delte målet, om at lave stilfulde ure, som kunne købes til en overkommelig pris. På kun 3 år, har de skabt et brand, der kan købes næsten over alt i verden. 

Hos Ditur.dk forhandler vi Tayroc ure, fordi vi synes de er nyskabende med deres design. Urene er moderne designet og lavet i de bedste materialer. Urene er perfekte for dig, der er bevidst omkring tidens mode, og som er interesseret i et ur, som både er simpelt og stilrent. 

Højt serviceniveau

Hos Ditur.dk vil vi kunden det bedste. Vi tilbyder derfor 2 års garanti, 99 dages returret og dag-til-dag levering. Vi har ligeledes en fremragende score på Trustpilot, så hvis du har spørgsmål, skal du ikke tøve med at stille dem.