Urbokse

Hos Ditur.dk har vi et stort udvalg af urbokse i forskellige formater og størrelser. En urboks er perfekt til at opbevare dine ure, den fungerer ikke kun som beskyttelse, men også en flot fremvisning. Igennem vores prisgaranti sikrer vi dig en skarp pris på vores urbokse. 

Filtrering

Pris

57 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

57 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Urbokse

Den moderne gentleman har flere forskellige ure, så han har et ur, som passer til forskellige outfits. Det er derfor vigtigt at have et godt sted at opbevare sine ure. Til dette formål er en urboks perfekt, ikke blot til opbevaring, men også til at fremvise dine ure.

Hos Ditur.dk kan du købe urbokse i forskellige formater og størrelser. Vi har urbokse i rød og sort træ, samt læder. Du kan få din urboks, så den kan opbevare helt op til 24 ure, men du kan naturligvis også få en boks, der kun kan have ét ur. 

Der er ligeledes mulighed for at købe watchwinders og en T-bar urholder. Watchwinders bruges til at holde dine mekaniske ure i gang, så du ikke behøver indstille tid og dato, hvis du ikke bruger det dagligt. T-bar urholder fremviser dine ure rigtig flot, hvor de sidder side-by-side. 

Hvis du leder efter et eller flere ure til at optage lidt plads i din urboks, så tag et kig på vores herreure, her er vi sikre på, at du vil finde et ur, som falder i din smag. 

 

 

2

Vores kunder elsker os