Megir Mini Focus Steel Blue

Lagerstatus: På lager

16% rabat

Vejl. Pris: 599 kr

Specialpris 499 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Megir Mini Focus Steel Blue

Ditur.dk er dansk autoriseret forhandler af Megir ure.

Megir Watches blev grundlagt i 1997 som Shenzen-Meigeer Watch Company Ltd. i Kina. Megir watches er et brand, der har fokus på høj kvalitet, uden at gå på kompromis med prisen. De værdsætter et rigtig godt design, som kommer til udtryk i deres kollektioner af dame- og herreure. Megir går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller pris, hvorfor de tilbyder kvalitetsure til en priser, hvor alle kan være med. For Megir er det vigtigt, at designet af deres ure er både simpelt og klassisk, hvor de tydeligt stræber efter at udtrykke "Less is more". 

Megir herre- og dameure har japansk urværk i alle deres ure. De tilbyder kvarts ure, analog kronografer og stopur, der tæller helt ned til millisekunder. De producerer automatiske ure, luksus ure, sportsure og modeure for at imødekomme en bred målgruppe med forskellige behov. 

Ditur.dk er autoriseret forhandler af Megir ure. Du er garanteret 100% ægthed og 2 års garanti. Vores sortiment af Megir ure bliver sendt direkte fra det officielle produktionslager, hvorfor vi kun er et bindeled mellem Megir og dig.

Vi tilbyder prisgaranti på alle produkter fra Megir, hvor vi løbende tjekker vores priser ift. Eksisterende konkurrenter og sikrer, at vores priser er Danmarks bedste!

Med dette ur fra Megir Mini Focus får du et moderne og unikt herreur med lænke udført i hårdført og langtidsholdbart rustfrit stål. Urskiven er i en flot blå farve med kronografer og røde detaljer. Megir Mini Focus Steel Blue er en del af serien "Steel", der tager udgangspunkt i et klassisk design og rene linjer. Serien har fokus på, at skabe et ur, der ikke bare er funktionelt, men også har et visuelt flot look. Uret er vandtæt til 5 ATM, som svarer til et tryk på 50 meter. Glasset på dette ur er brudsikkert mineralglas, som er hårdere end almindeligt glas på grund af behandlingen. Det har derfor sværere ved at splintre, hvis der skulle opstå en skade. 

Du kan se andre ure fra Megir her.

Specifikationer:

  • Diameter: 45 mm
  • Tykkelse: 12 mm
  • Kvarts urværk
  • Analog visning
  • Lænke
  • Vandafvisende 5 ATM
  • Mineral glas, brudsikkert
  • Urværk & hus i rustfrit stål
Specifikationer
Varenummer MF0085G.04 - M17
Rem Lænke
Remmens farve Stål
Urskivens farve Blå
Urkassens farve Stål
Urværk Kvarts urværk
Mærke Megir
garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 12 mm.
Diameter 45 mm.
kpi De bedste fordele

Vores kunder elsker os