TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Megir Mini Focus Vintage

Dette ur er perfekt til manden, der godt kan lide at der går lidt retro i den. Denne model har en urskive der er mere atypisk end de traditionelle, da uret er multifunktionel.  

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Megir
Megir Watches blev grundlagt i 1997 som Shenzen-Meigeer Watch Company Ltd. i Kina. Megir watches er et brand, der har fokus på høj kvalitet uden at gå på kompromis med prisen.

De værdsætter godt design, som kommer til udtryk i deres kollektioner af dame- og herreure. For Megir er det vigtigt, at designet af deres ure er både simpelt og klassisk, hvor de tydeligt stræber efter "Less is more". Megir herre- og dameure har japansk urværk i alle deres ure.

Megir tilbyder kvartsure, analog kronografer og stopur, der tæller helt ned til millisekunder. De producerer automatiske ure, luksusure, sportsure og modeure for at imødekomme en bred målgruppe med forskellige behov.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Ruskind
En flot ruskindsrem af ægte læder. Ikke nok med at remmen er let og behagelig at have på, er den også rustik og slidstærk.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Specifikationer
Generelt
Varenummer 2137G
EAN 6951944078126
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Megir
Movement
Urværk Kvarts
Design
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Brun
Remmens farve Brun
Rem Læder, Ruskind
Materiale Rustfrit stål
Størrelse
Urets diameter 45 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas

Megir Mini Focus Vintage

På lager

599 kr