99 dages returret • 1 dags levering • Prisgaranti

Michael Kors Jewelry Rose Gold Bracelet Frozen Link

På lager

53% rabat

Vejl. Pris: 2.795 kr

Specialpris 1.295 kr

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Michael Kors Jewelry Rose Gold Bracelet Frozen Link

Michael Kors er en stor spiller på det internationale designmarked og er flere gange blevet bekræftet i deres design. Michael Kors lavede sin første kollektion i 1981 og siden da, har det taget fart som har resulteret i, at Michael Kors er blevet et anerkendt fashion brand. Allerede i 1983 modtog han sin første pris for originalt design og har sidenhen sat stort præg på modeverdenen.

Michael Kors' smykker er lavet af 925 Sterling sølv og er derfor nikkelfri. 

Ditur.dk ApS er autoriseret forhandler af Daniel Wellington urene, det betyder at du er garanteret 100% ægte og originale ure med 2 års garanti!

Vi sikre dig samtidig igennem vores prisgaranti - de bedste priser af alle autoriseret forhandlere. Samtidig får du dag til dag levering og 99 dages fuldreturret.

Specifikationer: 

  • Materiale: Rosaforgyldt 925 Sterling 
  • Størrelse: 15,5-18,5 cm. 

Tilpas størrelsen på dit armbånd

Du kan justere størrelsen på dit armbånd en smule ved forsigtigt at stramme eller udvide den. Behandl altid dit Bracelet med varsomhed for at sikre, at det holder i mange år.

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Michael Kors
Michael Kors er en stor spiller på det internationale designmarked, og lige siden sin første kollektion i 1981 har Michael Kors stået for originalt design. Allerede i 1983 modtog han sin første pris for originalt design og har sidenhen sat stort præg på modeverdenen.

Michael Kort er i dag et anerkendt brand, der bygger på unikt og tidsløst design samt god kvalitet.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Rosaforgyldt 925 Sterling Sølv
Smykket er rosaforgyldt i en smuk rosa farve, som gør smykket anderledes fra de klassiske guld og sølv farver. Den rosaguld giver smykket noget anderledes, der skiller dig ud i mængden.
Specifikationer
Varenummer Michael Kors Rose Gold Bracelet Frozen Link
EAN 4013496032079
Brands Michael Kors
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Armbånd
Materiale Rosaforgyldt 925 Sterling Sølv
Farve Rosaguld

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på