OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Michael Kors Mercer Hoop Øreringe i forgyldt sterling silver

På lager

1.095 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Michael Kors Mercer Hoop Øreringe i forgyldt sterling silver

Michael Kors er en stor spiller på det internationale designmarked og er flere gange blevet bekræftet i deres design. Michael Kors lavede sin første kollektion i 1981 og siden da, har det taget fart som har resulteret i, at Michael Kors er blevet et anerkendt fashion brand. Allerede i 1983 modtog han sin første pris for originalt design og har sidenhen sat stort præg på modeverdenen.

Michael Kors' smykker er lavet af 925 Sterling sølv og er derfor nikkelfri. 

Specifikationer: 

  • Materiale: Forgyldt, 925 Sterling sølv 
  • Smykkesten: Zirkonia
  • Størrelse 0,635 cm (bredde)
  • Nummer:MKC1177AN710
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Michael Kors
Michael Kors er en stor spiller på det internationale designmarked, og lige siden sin første kollektion i 1981 har Michael Kors stået for originalt design. Allerede i 1983 modtog han sin første pris for originalt design og har sidenhen sat stort præg på modeverdenen.

Michael Kort er i dag et anerkendt brand, der bygger på unikt og tidsløst design samt god kvalitet.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Forgyldt 925 Sterling Sølv med en Guldbelægning
Smykket har fået en guldbelægning, som giver sølvet den smukke guld farve. Under forgyldningen er smykket af 925 sterling sølv og dermed stemplet med 925. Sterling sølv er det mest almene ædelmetal, der bruges til produktion af smykker. Sterlingsølv er populært til smykker, da sølv er et blødt ædelmetal, som gør materialet smidigt og formbart.
Specifikationer
Varenummer MKC1178AN710
EAN 4013496537420
Brand Michael Kors
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Øreringe
Materiale Forgyldt 925 Sterling Sølv
Farve Guld

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på