OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Nyhed
Produktbeskrivelse

Detaljer

Michael Kors MK4380

Med dette Michael Kors ur får du et fint og elegant dameur. Uret er udført i med et flot  læderrem samt en urskive i rosaguld. Urskiven kommer desuden med fine Swarovski-sten, som giver et feminint udtryk. 

 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Michael Kors
Michael Kors er en stor spiller på det internationale designmarked, og lige siden sin første kollektion i 1981 har Michael Kors stået for originalt design. Allerede i 1983 modtog han sin første pris for originalt design og har sidenhen sat stort præg på modeverdenen.

Michael Kort er i dag et anerkendt brand, der bygger på unikt og tidsløst design samt god kvalitet.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer MK4380
EAN 4013496260830
Køn Dameure
Brand Michael Kors
Urværk Kvarts
Urkassens farve Rosaguld
Urskivens farve Rosaguld
Remmens farve Rosaguld
Rem Læderrem
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 7 mm.
Urets diameter 39 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Michael Kors MK4380

På lager

1.495 kr
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på