OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Nyhed
Produktbeskrivelse

Detaljer

Michael Kors Smartwatch MKT5126

Spændende Michael Kors model med et klassisk, smagfuldt og feminint udtryk. Uret er et smartwatch, der med sit have af features helt sikkert vil opfylde alle krav der er til et smart watch. Du er endda så heldig at den tæller dine skridt, kan måle din puls og you name it.  Uret er udsmykket med sten i urkransen, der er med til at give et fantastisk look! 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Michael Kors
Michael Kors er en stor spiller på det internationale designmarked, og lige siden sin første kollektion i 1981 har Michael Kors stået for originalt design. Allerede i 1983 modtog han sin første pris for originalt design og har sidenhen sat stort præg på modeverdenen.

Michael Kort er i dag et anerkendt brand, der bygger på unikt og tidsløst design samt god kvalitet.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for holdbarhed og kvalitet.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
Smartwatch
Et smartwatch er et armbåndsur, der er udstyret med moderne teknologi og som kan parres med din smartphone.

Med et smartwatch kan du f.eks. starte en løbetur, læse beskeder, afspille musik, navigere gennem byen eller booke en taxa – og så kan du selvfølgelig også se, hvad klokken er, som på et almindeligt ur.

Smartwatches er kompatible med alle styresystemer, så det gør ingen forskel om du har en Iphone, Android eller noget helt tredje, så længe det er en smartphone.

Smartwatches fås i mange forskellige designs fra de mere sporty til de mere smarte designs, som er mindst lige så flotte som et almindeligt ur.
Specifikationer
Varenummer MKT5126
EAN 4064092017991
Køn Dameure
Brand Michael Kors
Urværk Kvarts
Type Smartwatch
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Display
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Lænkens materiale Rustfrit stål
Datovisning Datovisning
Glas Mineralglas
Urets diameter 43 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Michael Kors Smartwatch MKT5126

På lager kun 3 stk. tilbage!

2.595 kr
Modelserie
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på