SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Milani Jubilee Silver Gold

Milani Jubilee Silver Gold Silver er et klassisk dameur. Uret er monteret med en kvalitets jubilee lænke i two-tone, samt en flot og minimalistisk urskive i stål. Uret er vandafvisende til 3 ATM, som svarer til et tryk på 30 meter. Glasset på dette ur er safirbelagt mineralglas, hvilket betyder at du får et ur med ridsfritglas mens glasset også er brudsikret. 

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Milani
Med inspiration fra den italienske modehovedstad Milano er brandet Milani karakteriseret ved sit minimalistiske og stilrene design. Milani retter sig mod den modebevidste kvinde, der sætter pris på elegance og kvalitet, når der skal et ur om håndleddet.

Trods det italienskklingende navn stammer Milani fra Danmark, hvor brandet så dagens lys i slutningen af 2020. Med et ur fra Milani får du dermed dansk kvalitet svøbt ind i italiensk design. Hvad mere kan man ønske sig?
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for lang holdbarhed og kvalitet.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer MJ-7
EAN 5740002793498
Køn Dameure
Brand Milani
Urværk Kvarts
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Guld
Rem Lænke
Materiale Rustfrit stål
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Safirglas
Urets diameter 36 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Milani Jubilee Silver Gold

På lager

695 kr
Modelserie
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på