Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr499
    kr21195
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Gangreserve
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur
Type smykke

Morgengave til manden

Se alle

Morgengave til konen

Se alle

Find din morgengave til din kære hos Ditur

Står du og leder efter den perfekte morgengave til ham eller hende? så er du kommer til det rigtige sted. Det er svært at finde den helt rigtige morgengave til den person som du har kær. Det er svært fordi, at den gave du giver skal vise din mand eller kone, hvor meget du elsker ham eller hende. Derfor skal den morgengave, som du giver både være personlig og betydningsfuld. For at hjælpe dig med dette virkelig svære valg, så har vi hos Ditur samlet denne kategori, for at hjælpe dig med at udvælge den rigtige morgengave. Hos Ditur synes vi at den oplagt morgengave til din kære vil være et ur. Et ur er en virkelig betydningsfuld gave, som din kære kan benytte hver eneste dag. Derudover så vil bæren af uret tænke på dig hver eneste gang han eller hun bærer det på håndleddet. Et ur har også en virkelig lang levetid, og kan holde i næsten en livstid, og derfor vil det ikke være en gave, som bliver glemt efter et par år.

Derfor har vi i denne kategori udvalgt nogle bestemte ure, som vi mener at din mand eller kone vil blive lykkelig over at modtage i morgengave.

Hvad er en morgengave

Der er i Danmark meget snak omkring morgengaver, men det vækker jo også spørgsmålet omkring hvad en morgengave det er. En morgengave er den gave, som du giver til din nye mand eller kone morgenen efter at i er blevet gift. Tidligere så var der kun en tradition for at det var manden, som gav en morgengave til bruden. Grunden til dette var fordi at manden skulle aftale en pengesum, som han skulle give til sin kone i det tilfælde at hun ikke fik børn. Grunden til dette skyldes at lovgivningen i Danmark sagde at kvinder uden børn ikke rent juridisk havde ret til at arve i tilfælde af sin mands død. Derfor skulle kvinden have en pengesum i det tilfælde at hun blev enke, så hun kunne overleve efter sin mands død.

Årsagen til denne tradition har heldigvis ændret sig gennem tiden, og nu er det blevet til en tradition, hvor man giver hinanden gaver, som viser hvor højt man elsker personen. Traditionen om at det kun er mænd, som skal give morgengave har også ændret sig. Nu er det blevet mere almindelig at begge parter af ægteskabet giver en gave, som symboliserer den kærlig, som man har til hinanden.

Morgengave til ham

Det er altid svært at finde den helt rigtige morgengave til ham. Morgengaven til ham skal være en gave, som han vil både huske og benytte i lang tid. Derfor vil den oplagte gaveide til ham være et armbåndsur. Et armbåndsur er en god gave, fordi det er en ting, som han kan benytte hver dag og til alle begivenheder uanset om det er til hverdag eller til fest. Samtidig har denne type gave også den fordel, at den typisk vil blive benyttet ret ofte, og han derfor vil blive mindet om dig når han bærer uret på håndleddet.

Den rigtige morgengave til ham behøver ikke at koste en formue. Gaven skal gives lige efter et bryllup, hvor der måske i forvejen er blevet brugt mange penge. Derfor skal man ikke gå så meget op i prisen på uret, men nærmere hvilken stil han vil kunne lide. Hvis du stadig har svært ved at finde den helt rigtige morgengave til ham, så har vi opstillet 3 eksempler på ure, som din mand vil blive lykkelig for at modtage. 

3 eksempler på morgengaver til ham

Har du svært ved at vælge lige præcis det ur, som du vil give til din mand i morgengave? Så se med her, fordi vi har udvalgt 3 forslag på ure, som både er virkelig populære og flotte, som vil falde i næsten alle mænds smag.

Uret fra Tommy Hilfiger (Tommy Hilfiger Decker)

Dette Tommy Hilfiger er vores klart mest populære Tommy Hilfiger ur i vores sortiment, og en af vores mest populære ure overhovedet. Det skyldes selvfølgelig det utroligt eksklusive og moderigtige design, samt den høje kvalitet i uret. Uret går godt til både almindelig hverdags brug og til de mere festlige begivenheder. Uret er udstyret med 3 kronografer, datovisning, two-tone lænke og har 5 ATM i vandtæthed. Lægger man alt dette sammen, så kan man helt sikkert sige, at din mand vil blive så glad for at modtage dette lækre herreur fra Tommy Hilfiger. Du kan finde uret lige her:

Dissing uret (Dissing Chrono)

Dissing Chrono D1304 er et virkelig populært herreure fra det danske kvalitets brand Dissing. Den store popularitet som uret har skyldes det uroligt lækre design, som uret har, samt så stor kvalitet som uret har. Derudover kommer uret til en virkelig overraskende lav pris, så du ikke skal springe budgettet på morgengaven til ham. Uret er virkelig elegant og kan benyttet til både fest brug og til hverdags brug. Uret er udstyret med 3 kronografer, safirglas, 5 atm vandtæthed og lumen på viserne. Alt dette lagt sammen giver en virkelig god morgengave til din mand, som han virkelig vil sætte stor pris på. Du kan finde uret her

Bestselleren fra Tissot (Tissot PRX)

Tissot PRX Powermatic 80 er et yderst populært og eksklusivt herreur fra schweiziske Tissot. Urets store popularitet skyldes det eksklusive design og virkelig høje kvalitet. Det er et swiss made ur, hvilket er et af de højeste kvalitets stempler inden for ur branchen. Tissot PRX er udført i 316L kirurgisk stål og er udstyret med safirglas, et automatisk urværk og har 10 ATM i vandtæthed. Uret fungerer både til hverdags brug og til fest. Alt i alt så vil dette ur være en virkelig god morgengave til ham. Du kan finde det eksklusive ur her:

  

Morgengave til hende

At finde den perfekte morgengave til hende er altid svært. Det skyldes at morgengaven er virkelig speciel og skal være en ting, som bliver husket i lang tid. Hos Ditur vil vi gerne anbefale dig at give et ur i morgengave til hende. Et ur er kvinden måske vigtigste accessory, som bliver benyttet til næsten alle hendes outfits. Derfor vil hun ofte benytte uret både i hendes hverdag og når hun skal til fest. Af den grund vil hun derfor også hele tiden blive mindet om den fine morgengave, som du gav til hende.

Den rigtige morgengave til hende behøver ikke at koste en formue. Gaven skal gives lige efter et bryllup, hvor der måske i forvejen er blevet brugt mange penge. Derfor skal man ikke gå så meget op i prisen på uret, men nærmere hvilken stil hun foretrækker. Hvis du stadig har svært ved at finde den helt rigtige morgengave til hende, så har vi opstillet 3 eksempler på ure, som din kone vil blive lykkelig for at få i gave. 

3 eksempler på morgengaver til hende

Har du svært ved at vælge lige præcis det ur, som du vil give til din kone i morgengave? Så se med her, fordi vi har udvalgt 3 forslag på ure, som både er virkelig populære og flotte, som vil falde i næsten alle kvinders smag.

Favoritten fra Dissing (Dissing Date 36)

Dette elegante dameure fra danske Dissing er virkelig smukt. Dissing Date 36 er en af de mest populære dameure hos Ditur, hvilket belyser at uret falder i virkelig mange kvinders smag. Uret har virkelig høj kvalitet, og har en lav pris i forhold til kvaliteten. Uret er udstyret med en smuk two-tone lænke, safirglas og er 5 ATM vændtæt. Derudover er udkassen udført i 316L kirurgisk stål, og har en diameter på 36 mm, hvilket et et lidt mindre dameur. Uret er flot nok til at bruge til fest, men heller ikke for "fin", så det kan sagtens bruges til hverdag. Alt dette lagt sammen giver en virkelig god morgengave til din kone, som hun virkelig vil sætte stor pris på. Du kan finde uret her

 

Det elegante Jaguar dameur (Jaguar Lady Diver)

Jaguar Lady Diver uret er et virkelig trendt dameur i høj kvalitet. Uret er swiss made, hvilket er et af de højeste kvalitets stempler som findes i ur-verdenen. Derudover har det en virkelig smuk guld lænke, som komplimentere den eksklusive perlemor urskive, som uret har. Lady Diver uret har også nogle virkelig smukke sten i urkransen, som giver det et meget eksklusivt look. Dette smukke dameur er udført i 316L kirurgisk stål og har safirglas. Med andre ord, så kan du ikke gå galt i byen med dette smukke dameur som morgengave til din kone. Find uret her:

 Det populære Daniel Wellington dameur (Daniel Wellington Iconic Link)

Daniel Wellington Iconic Link er et yderst populært og klassisk dameur, som falder i mange kvinders smag. Uret er udført med en simpel, men smuk hvid urskive, som komplimenterer stål lænken rigtig godt. Daniel Wellington Iconic Link kommer til en virkelig skarp pris, og har en virkelig høj kvalitet. Uret er udført i 316L kirurgisk stål og har en diameter på 32 mm. Derfor vil det være et lidt mindre ur, som mange kvinder har en præference for. Derfor får du med Daniel Wellington Iconic Link er virkelig smukt dameur, som mange kvinder vil blive glade for at modtage i morgengave. Find uret her:

 

Gør din morgengave mere personlig og speciel med indgravering

En anden stor grund til at give et ur i morgengave er at du kan gøre det virkelig personlig og specielt. Det kan gøres ved at få uret indgraveret. Hvis du indgraverer din morgengave, så bliver gaven mere speciel. Mange vælger at indgravere uret med bryllupsdagen eller en kort og sød besked, som har en betydning for modtageren. Hvis du får uret indgraveret, så vil din mand eller kone også kunne se, at du har gjort nogle store overvejelser i forbindelse med den morgengave, som du har givet. Hos Ditur tilbyder vi indgravering på alle vores ure, så du frit kan vælge det ur, som du mener passer bedst som morgengave.

Køb din morgengave hos Ditur

Du kan trygt købe din morgengave hos Ditur.dk. Vores prisgaranti sikrer markedets skarpeste priser, og vores dag-til-dag levering gør, at du ikke skal vente længere tid end højst nødvendigt. 

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 40.000+ anmeldelser på Trustpilot.

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice her, på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Telefonen er åben mandag - torsdag fra 09-18, fredag 09-15, søndag 10-16.

 

1