SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

MOVADO 1881 AUTOMATIC 0606915

Med dette ur fra Movado får du et klassisk herreur med den ikoniske prik ved 12-markeringen. Uret er udstyret med en flot lyd urskive, der spiller godt sammen med den med den stålfarvede urkasse og lænke. Desuden har uret monteret en gennemsigtig bagkasse, så du har frit indblik til urets imponerende automatisk mekaniske urværk.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Movado
Movado er synonym med schweizisk kvalitetshåndværk kombineret med et minimalistisk udtryk. Mærket blev stiftet i 1881, men det var først i midten af 1900-tallet, at Movado markerede sig på den internationale urscene. De brød alle konventioner ved at fjerne alle tal fra urskiven og tilføjede i stedet en simpel prik ved klokken 12-markeringen. Dette design har karakteriseret Movado lige siden.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Mekanisk automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
Gennemsigtig bagkasse
Gennemsigtig bagkasse
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
140 gram
Produktet vejer 140 gram uden emballage
Swiss Made
Et ur der defineres som "Swiss Made" er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent må skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav og minimum 60% af produktionsomkostninger skal ligge i Schweiz.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Gangreserve på 40 timer
Uret har en gangreserve på 40 timer
Specifikationer
Varenummer 0606915
EAN 0885997146586
Køn Herreure
Brand Movado
Urværk Mekanisk automatisk
Swiss Made Swiss Made
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Gram 140 gram
Datovisning Datovisning
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Safirglas
Tykkelse 10 mm.
Urets diameter 40 mm.
Gangreserve 40 timer
Gennemsigtig bagkasse Gennemsigtig bagkasse
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

MOVADO 1881 AUTOMATIC 0606915

På lager kun 2 stk. tilbage!

13% rabat

Vejl. Pris: 8.545 kr

Specialpris 7.395 kr

Modelserie
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på