SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Movado Museum Classic 0607424

Med dette ur fra Movado får du et tidsløst dameur med den ikoniske prik ved 12-markeringen. Uret er udstyret med en flot lys perlemorsurskive med detaljer som ligner skyer. Urkassen er i rosaguld, hvilket komplementerer den flotte sorte læderrem rigtig godt. Glasset på dette ur er desuden ridsefrit safirglas.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Movado
Movado er synonym med schweizisk kvalitetshåndværk kombineret med et minimalistisk udtryk. Mærket blev stiftet i 1881, men det var først i midten af 1900-tallet, at Movado markerede sig på den internationale urscene. De brød alle konventioner ved at fjerne alle tal fra urskiven og tilføjede i stedet en simpel prik ved klokken 12-markeringen. Dette design har karakteriseret Movado lige siden.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Vægt
Produktet vejer 30 gram uden emballage
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Specifikationer
Generelt
Varenummer 0607424
EAN 7613272330497
Type ur Armbåndsur
Køn Dame
Brand Movado
Movement
Urværk Kvarts
Design
Urkassens farve Rosaguld
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Sort
Rem Læder
Størrelse
Urets diameter 28 mm.
Tykkelse 7 mm.
Vægt 30 gram
Funktioner
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Safirglas
Låstype Spænde

Movado Museum Classic 0607424

På lager kun 2 stk. tilbage!

13% rabat

Vejl. Pris: 4.545 kr

Specialpris 3.945 kr

Modelserie