99 dages returret • 1 dags levering • Prisgaranti

Movado Museum Classic 0607424

På lager

5.945 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Movado Museum Classic 0607424

Med dette ur fra Movado får du et tidsløst dameur med den ikoniske prik ved 12-markeringen. Uret er udstyret med en flot lys perlemorsurskive med detaljer som ligner skyer. Urkassen er i rosaguld, hvilket komplementerer den flotte sorte læderrem rigtig godt. Glasset på dette ur er desuden ridsefrit safirglas.

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Movado
Movado er synonym med schweizisk kvalitetshåndværk kombineret med et minimalistisk udtryk. Mærket blev stiftet i 1881, men det var først i midten af 1900-tallet, at Movado markerede sig på den internationale urscene. De brød alle konventioner ved at fjerne alle tal fra urskiven og tilføjede i stedet en simpel prik ved klokken 12-markeringen. Dette design har karakteriseret Movado lige siden.
Læderrem
Uret har en rem af ægte læder i høj kvalitet.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
30 gram
Produktet vejer 30 gram uden emballage
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer 0607424
EAN 7613272330497
Brands Movado
Urværk Kvarts
Urkassens farve Rosaguld
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Sort
Rem Læderrem
Gram 30 gram
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Safirglas
Tykkelse 7 mm.
Urets diameter 28 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på