MOVADO SERIES 800 2600137

På lager

6.945 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

MOVADO SERIES 800 2600137

Med dette ur fra Movado får du et klassisk herreur med den ikoniske prik ved 12-markeringen. Uret er udstyret med en flot blå urskive og krans, der spiller godt sammen med den med den stålfarvede urkasse og lænke. Uret har desuden safirglas og er vandtæt ned til et tryk på 200 meter, så det kan bruges som et professionelt dykkerur. 

Movado
Movado er synonym med schweizisk kvalitetshåndværk kombineret med et minimalistisk udtryk. Mærket blev stiftet i 1881, men det var først i midten af 1900-tallet, at Movado markerede sig på den internationale urscene. De brød alle konventioner ved at fjerne alle tal fra urskiven og tilføjede i stedet en simpel prik ved klokken 12-markeringen. Dette design har karakteriseret Movado lige siden.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
Kvarts urværk
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
20 ATM / 200 meter
Uret er vandtæt til 200 meter (20 ATM). Det betyder, at det kan bruges til alle former for vandaktiviteter - herunder dykning med iltflaske.
Lænke
Uret er udstyret med en flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Gangreserve på 40 timer
Uret har en gangreserve på 40 timer
Swiss Made
Swiss Made ur er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent kan skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav.
Gennemsigtig bagkasse
Gennemsigtig bagkasse
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
140 gram
Produktet vejer 140 gram uden emballage
Specifikationer
Varenummer 2600137
EAN 0885997191913
Mærke Movado
Urværk Kvarts urværk
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Blå
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Garanti 2 års garanti
Gennemsigtig bagkasse Gennemsigtig bagkasse
Gram 140 gram
Datovisning Datovisning
Autoriseret Autoriseret forhandler
Urtype Swiss Made
Gangreserve 40 timer
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 meter
Glas Safirglas
Tykkelse 13 mm.
Diameter 40 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os