SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

MVMT Classic

Dette ur er perfekt til manden, der kan lide et klassisk design. Uret har en behagelig og lækker læderrem i lysebrun, der passer perfekt til urkassen i rosaguld. Derudover måler uret 45 mm. i diameter, hvilket er en større størrelse for et herreur. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
MVMT
MVMT er et amerikansk brand, der producerer både dame- og herreure i høj kvalitet til en overskuelig pris. Brandet blev grundlagt i 2013 af to college-venner, der senere valgte at droppe ud og udelukkende fokusere på MVMT. Siden da er det kun gået fremad, og du kan nu købe deres ure i mere end 160 lande.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare mere end 10 ATM.
Specifikationer
Varenummer D-MM01-BROGR
EAN 816564029001
Køn Herreure
Brand MVMT
Urværk Kvarts
Urkassens farve Rosaguld
Urskivens farve Grå
Remmens farve Brun
Rem Læderrem
Datovisning Datovisning
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 9 mm.
Urets diameter 45 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

MVMT Classic

På lager kun 1 stk. tilbage!

20% rabat

Vejl. Pris: 995 kr

Specialpris 795 kr

Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på