SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Nyhed
Produktbeskrivelse

Detaljer

MVMT Duet 28000063-D

Her får du et spændende ur fra MVMT, der passer til det meste. Uret kommer med en enkel urskive i brun og en lænke i en rosaguld farve. Vi anbefaler dette ur til kvinden, der ønsker det perfekte ur, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvalitet og design til en skarp pris.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
MVMT
MVMT er et amerikansk brand, der producerer både dame- og herreure i høj kvalitet til en overskuelig pris. Brandet blev grundlagt i 2013 af to college-venner, der senere valgte at droppe ud og udelukkende fokusere på MVMT. Siden da er det kun gået fremad, og du kan nu købe deres ure i mere end 160 lande.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., ligesom du også kan bruge det under svømning i kortere tid.

Vi anbefaler dog, at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis man er i vandet i længere tid.
Specifikationer
Varenummer 28000063-D
EAN 7613272402262
Køn Dameure
Brand MVMT
Urværk Kvarts
Urkassens farve Rosaguld
Urskivens farve Brun
Remmens farve Rosaguld
Rem Lænke
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 9 mm.
Urets diameter 38 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

MVMT Duet 28000063-D

På lager kun 1 stk. tilbage!

28% rabat

Vejl. Pris: 1.395 kr

Specialpris 995 kr

Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på