MVMT Voyager Slate Black

På lager

1.245 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

MVMT Voyager Slate Black

Dette ur er perfekt til manden, der kan lide et minimalistisk design. Uret er udført i et komplet sort look, hvor alt fra meshlænken til urskiven er sort. Uret er ligeledes udsmykket med fine rosaguld detaljer. Derudover måler uret 42 mm. i diameter, hvilket er normalt for et herreur. 

MVMT
MVMT er et amerikansk brand, der producerer både dame- og herreure i høj kvalitet til en overskuelig pris. Brandet blev grundlagt i 2013 af to college-venner, der senere valgte at droppe ud og udelukkende fokusere på MVMT. Siden da er det kun gået fremad, og du kan nu købe deres ure i mere end 160 lande.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
Kvarts urværk
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme og snorkle.
Meshlænke
Uret har en meshrem i høj kvalitet. Meshremmen er nem at tilpasse, så den passer lige netop dit håndled. Meshremmen føles behagelig om håndleddet og er samtidig yderst holdbar.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for holdbarhed og kvalitet.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer D-MV01-BBRG
EAN 7613272330091
Mærke MVMT
Urværk Kvarts urværk
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Sort
Remmens farve Sort
Rem Meshlænke
Garanti 2 års garanti
Datovisning Datovisning
Autoriseret Autoriseret forhandler
Bredde på rem 21 mm
Materiale Rustfrit stål
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 11 mm.
Diameter 42 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os