TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

MVMT Voyager Graphite

Dette ur er perfekt til manden, der kan lide et klassisk design. Uret har en behagelig og fleksibel NATO-rem i lys grå, der passer perfekt til den rosaguld urkasse. Derudover måler uret 42 mm. i diameter, hvilket er normalt for et herreur. 

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
MVMT
MVMT er et amerikansk brand, der producerer både dame- og herreure i høj kvalitet til en overskuelig pris. Brandet blev grundlagt i 2013 af to college-venner, der senere valgte at droppe ud og udelukkende fokusere på MVMT. Siden da er det kun gået fremad, og du kan nu købe deres ure i mere end 160 lande.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare minimum 20 ATM.
Natorem
En kvalitetsrem i stof - også kaldet en natorem. Det er en behagelig og slidstærk rem, der føles rar om håndleddet.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Specifikationer
Generelt
Varenummer D-MV01-RGGR2
EAN 843466105274
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand MVMT
Movement
Urværk Kvarts
Design
Urkassens farve Rosaguld
Urskivens farve Grå
Remmens farve Grå
Rem Nato
Størrelse
Urets diameter 42 mm.
Tykkelse 11 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Mineralglas
Datovisning Ja

MVMT Voyager Graphite

På lager kun 1 stk. tilbage!

30% rabat

Vejl. Pris: 1.145 kr

Specialpris 795 kr