SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

New York Incredibles Dyckman 2.0

Hvis du er på udkig efter et iøjenfaldende herreur, er dette ur måske noget for dig. Uret har en 8-kantet urkasse og er udstyret med en flot two tone-lænke i stål og guld. Derudover er urskiven er udstyret med tre kronografer, der bl.a. viser minutter og timer. Glasset på dette ur er desuden ridsefrit safirglas, som er den stærkeste og mest modstandsdygtige type glas, man kan få.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
New York Incredibles
Trods det amerikansk klingende navn stammer brandet fra den hollandske hovedstad, Amsterdam. Mændene bag brandet har designet urene ud fra den mission, at alle har ret til et klassisk herreur, du kan have på til enhver lejlighed og ethvert outfit - uden at sprænge banken vel at mærke.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare mere end 10 ATM.
Specifikationer
Varenummer New York Incredibles Dyckman 2.0 - IN6
EAN 8719992241316
Køn Herreure
Brand New York Incredibles
Urværk Kvarts
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Sort
Remmens farve Guld
Rem Lænke
Materiale 316L Kirurgisk stål
Datovisning Datovisning
Stopur Stopur
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Tykkelse 9 mm.
Urets diameter 42 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

New York Incredibles Dyckman 2.0

På lager kun 2 stk. tilbage!

1.495 kr
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på