LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

 • Produktbeskrivelse
 • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

New York Incredibles Fulton 2.0 NYI-11123

Ditur.dk er autoriseret forhandler af New York Incredibles. Det betyder at du er sikret ægtheden af dit ur samt at du har 2-års garanti. 

New York Incredibles er et spændende og nyt ur brand, som laver moderne herreure i høj kvalitet uden at de koster en formue. Du får garanteret et ikonisk ur med fede funktioner så som 316L kirurgisk stål samt vandtæthed til 10ATM , en karakteristisk urkasse samt et solidt japansk urværk. New York Incredibles er trods navnet hollandsk og er grundlagt af en lille gruppe hollændere med en stor kærlighed til New York og de impulser, indtryk og omgivelser, som har været grundlaget for deres meget populære modeure til mænd. 

Uret måler 42 mm. i diameter. og 9 mm. tykt. En klassisk og populært modeur til mænd. 

Et vigtig ting for grundlæggerne bag New York Incredibles er, at du får et sporty og unikt look, som både kan bruges på arbejde og til festlige begivenheder. 

Ditur.dk tilbyder prisgaranti på alle produkter fra New York Incredibles. Dette betyder at vi løbende tjekker vores priser ift. vores konkurrenter og sikrer, at vores pris er Danmarks bedste pris!

Specifikationer:

 • Diameter: 42 mm
 • Tykkelse: 9 mm
 • Urværk: Kvarts 
 • Chronograf
 • Glas: Safirglas
 • Rem: Stållænke 
 • Vandtæt til 10 ATM
 • Varenummer: New York Incredibles Fulton 2.0
 • Type: Herreur 

New York Incredibles til Danmarks bedste priser hos Ditur.dk

2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
New York Incredibles
Trods det amerikansk klingende navn stammer brandet fra den hollandske hovedstad, Amsterdam. Mændene bag brandet har designet urene ud fra den mission, at alle har ret til et klassisk herreur, du kan have på til enhver lejlighed og ethvert outfit - uden at sprænge banken vel at mærke.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare minimum 20 ATM.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Specifikationer
Generelt
Varenummer New York Incredibles Fulton 2.0 NYI-11123 - IN5
EAN 8719992241293
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand New York Incredibles
Movement
Urværk Kvarts
Design
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Grå
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Størrelse
Urets diameter 42 mm.
Tykkelse 9 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas

New York Incredibles Fulton 2.0 NYI-11123

På lager

1.495 kr