Nixon Sentry Chrono Gold/Blue Sunray

På lager

14% rabat

Vejl. Pris: 2.695 kr

Specialpris 2.295 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Nixon Sentry Chrono Gold/Blue Sunray

Med dette ur får du et flot herreur udført i et guldlook. Uret er ligeledes udstyret med en flot mørkeblå urskive, der prydes af guldmarkeringer og tre kronografer. Derudover er uret vandtæt ned til 100 meter, hvilket betyder, at du kan have det på, når du svømmer eller snorkler.  

Nixon
Nixon er et amerikansk urmærke, der blev grundlagt med henblik på at skabe kvalitetsure, som ikke skulle være for dyre og uopnåelige. Nixon laver kvalitetsure, der er perfekte til alle lejligheder. Nixon er inspireret af en ung og aktiv livsstil og bliver pt. solgt i mere end 70 lande verden over.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
Kvarts urværk
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme og snorkle.
Lænke
Uret er udstyret med en flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for holdbarhed og kvalitet.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Specifikationer
Varenummer 38389
EAN 3608700138039
Mærke Nixon
Urværk Kvarts urværk
Urkassens farve Guld
Urskivens farve Blå
Remmens farve Guld
Rem Lænke
Garanti 2 års garanti
Datovisning Datovisning
Stopur Stopur
Autoriseret Autoriseret forhandler
Materiale lænke Rustfrit stål
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 12 mm.
Diameter 42 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os