OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Nixon Time Teller Gold and Silver

Hvis du er på udkig efter et iøjenfaldende ur, er dette ur måske noget for dig. Dette ur, der henvender sig til både mænd og kvinder, er lavet i et eksklusivt guld- og sølvlook, som du ikke ser andre steder. Derudover er uret vandtæt ned til 100 meter, hvilket betyder, at du kan have det på, når du svømmer eller snorkler. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Nixon
Nixon er et amerikansk urmærke, der blev grundlagt med henblik på at skabe kvalitetsure, som ikke skulle være for dyre og uopnåelige. Nixon laver kvalitetsure, der er perfekte til alle lejligheder. Nixon er inspireret af en ung og aktiv livsstil og bliver pt. solgt i mere end 70 lande verden over.

Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare mere end 10 ATM.
Specifikationer
Varenummer A045-3237-00
EAN 3608700612836
Køn Dameure, Herreure
Brand Nixon
Urværk Kvarts
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Guld
Remmens farve Orange
Rem Lænke
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Tykkelse 8 mm.
Urets diameter 37 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Nixon Time Teller Gold and Silver

På lager kun 1 stk. tilbage!

32% rabat

Vejl. Pris: 595 kr

Specialpris 399 kr

Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på