Nixon Time Teller Rose Gold And Silver

På lager

595 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Nixon Time Teller Rose Gold And Silver

Hvis du er på udkig efter et iøjenfaldende ur, er dette ur måske noget for dig. Dette ur, der henvender sig til både mænd og kvinder, er lavet i et eksklusivt rosaguld- og sølvlook, som du ikke ser andre steder. Derudover er uret vandtæt ned til 100 meter, hvilket betyder, at du kan have det på, når du svømmer eller snorkler. 

Nixon
Nixon er et amerikansk urmærke, der blev grundlagt med henblik på at skabe kvalitetsure, som ikke skulle være for dyre og uopnåelige. Nixon laver kvalitetsure, der er perfekte til alle lejligheder. Nixon er inspireret af en ung og aktiv livsstil og bliver pt. solgt i mere end 70 lande verden over.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
Kvarts urværk
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme og snorkle.
Lænke
Uret er udstyret med en flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for holdbarhed og kvalitet.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer A045-3239-00
Mærke Nixon
Urværk Kvarts urværk
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Rosaguld
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
Materiale Rustfrit stål
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Tykkelse 8 mm.
Diameter 37 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os