Nordahl BAROQUE52 perle øreringe

På lager

395 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Nordahl BAROQUE52 perle øreringe 20mm i forgyldt sølv 349 005-3

Elegante ørering fra Nordahl i forgyldt sterling sølv. Disse flotte ørehængere fra vores BAROUQE52-serie i forgyldt sølv er helt unikke! Både fordi barokke perler er kendt for deres altid individuelle fremtoning, men også grundet det bløde, organiske design af ørestikken. En perfekt hyldest til det unikke og enestående. 
 
Ørestikken måler ca. 20 mm i højden, hvoraf perlen måler ca. 10 mm i højden.

 

 

 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Nordahl Jewellery
Nordahl Jewellery er et dansk brand, der har en finger på pulsen og forstår det enkle og skandinaviske udtryk. Sortimentet består af både armbånd, øreringe, ringe og halskæder. Hos Nordahl Jewellery er fokus på det funktionelle og enkle design, hvor du kan udtrykke din personlighed gennem smykkerne.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
925 Sterling Sølv Smykke
Smykket er af 925 sterling sølv og dermed stemplet med 925. Sterling sølv er det mest almene ædelmetal, der bruges til produktion af smykker. Sterlingsølv er populært til smykker, da sølv er et blødt ædelmetal, som gør materialet smidigt og formbart.
Specifikationer
Brands Nordahl Jewellery
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Øreringe
Materiale 925 Sterling sølv
Farve Guld

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på