OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Nordahl BOND52 Rhd. forgyldt sølv halskæde

På lager

495 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Nordahl BOND52 Rhd. forgyldt sølv halskæde 50cm 825 790-3

Halskæden fra BOND52-serien i forgyldt sterlingsølv er et feminint take på den ellers lidt grove kædetype. Her er den blødet op og forvandlet til et smykke, der stråler af kvindelig power. 
 
Hvert led måler ca. 10 x 3 mm og halskæden måler 50 cm.

 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Nordahl Jewellery
Nordahl Jewellery er et dansk brand, der har en finger på pulsen og forstår det enkle og skandinaviske udtryk. Sortimentet består af både armbånd, øreringe, ringe og halskæder. Hos Nordahl Jewellery er fokus på det funktionelle og enkle design, hvor du kan udtrykke din personlighed gennem smykkerne.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Rhodineret 925 Sterling Sølv
Rhodinering er en overfladebehandling, der giver metallet en hvid og blank overflade. Rhodinering anvendes derfor med smykker i sølv og hvidguld. Rhodinerede smykker er mere beskyttet mod iltning. Det gør et rhodineret smykke med modstandsdygtig overfor ridser og misfarvninger.
Specifikationer
Varenummer 825 790-3
EAN 5711008357052
Brand Nordahl Jewellery
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Halskæder
Materiale Rhodineret 925 Sterling sølv
Farve Guld

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på