Nordahl BORG52 Rhd. forgyldt sølv armbånd

På lager

245 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Nordahl BORG52 Rhd. forgyldt sølv armbånd 17+3cm 825 496-3

Armbåndet fra BOND2-serien i forgyldt sterlingsølv er et af de smykker, der bare er nemme at bære; den er enkel, men har en masse karakter. Den kan bæres alene, men ser ligeledes fantastisk ud sammen med dine andre favoritarmbånd. 

Armbåndet måler 17 cm i længden med 3 ekstra cm til justering.  

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Nordahl Jewellery
Nordahl Jewellery er et dansk brand, der har en finger på pulsen og forstår det enkle og skandinaviske udtryk. Sortimentet består af både armbånd, øreringe, ringe og halskæder. Hos Nordahl Jewellery er fokus på det funktionelle og enkle design, hvor du kan udtrykke din personlighed gennem smykkerne.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Rhodineret 925 Sterling Sølv
Rhodinering er en overfladebehandling, der giver metallet en hvid og blank overflade. Rhodinering anvendes derfor med smykker i sølv og hvidguld. Rhodinerede smykker er mere beskyttet mod iltning. Det gør et rhodineret smykke med modstandsdygtig overfor ridser og misfarvninger.
Specifikationer
Varenummer 825 496-3
Brands Nordahl Jewellery
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Armbånd
Materiale Rhodineret 925 Sterling sølv
Farve Guld

Vores kunder elsker os