BLACK WEEK ☆ MINDST 25% RABAT ☆ KLIK HER!

Nordahl DISC52 Rhd. sølv ankelkæde

På lager

395 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Nordahl DISC52 Rhd. sølv ankelkæde 23+4cm 625 007

Ankelkæde i sterlingsølv fra DISC52-serien. Helt enkel og klassik ankelkæde. Kæden er flot båret alene, men er ideel mikset sammen med dine andre favoritankelkæder. 
 
Ankelkæden måler 23 cm med 4 ekstra cm til justering. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Nordahl Jewellery
Nordahl Jewellery er et dansk brand, der har en finger på pulsen og forstår det enkle og skandinaviske udtryk. Sortimentet består af både armbånd, øreringe, ringe og halskæder. Hos Nordahl Jewellery er fokus på det funktionelle og enkle design, hvor du kan udtrykke din personlighed gennem smykkerne.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Rhodineret 925 Sterling Sølv
Rhodinering er en overfladebehandling, der giver metallet en hvid og blank overflade. Rhodinering anvendes derfor med smykker i sølv og hvidguld. Rhodinerede smykker er mere beskyttet mod iltning. Det gør et rhodineret smykke med modstandsdygtig overfor ridser og misfarvninger.
Specifikationer
Varenummer 625 007
EAN 5711008356963
Brands Nordahl Jewellery
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Ankelkæder
Materiale Rhodineret 925 Sterling sølv
Farve Sølv

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på