BLACK FRIDAY - OP TIL 70% - KUN I DAG!

Nordahl FIGARO52 Rhd. sølv duo halskæde

På lager

445 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Nordahl FIGARO52 Rhd. sølv duo halskæde 40+45cm 825 796

Dobbelthalskæden fra vores FIGARO52-serie i forgyldt sølv er det bedste fra to verdener; en halskæde med de to mest populære, klassiske kæder FIGARO52- og PANZER52 sat sammen. 
Halskæden er en let og enkel kæde, der er et must-have for den trendsættende kvinde. 
 
Panzerkæden måler 40 cm. 
Figarokæden måler 45 cm. 
Den samlede halskæde har 5 cm forlængelse. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Nordahl Jewellery
Nordahl Jewellery er et dansk brand, der har en finger på pulsen og forstår det enkle og skandinaviske udtryk. Sortimentet består af både armbånd, øreringe, ringe og halskæder. Hos Nordahl Jewellery er fokus på det funktionelle og enkle design, hvor du kan udtrykke din personlighed gennem smykkerne.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Rhodineret 925 Sterling Sølv
Rhodinering er en overfladebehandling, der giver metallet en hvid og blank overflade. Rhodinering anvendes derfor med smykker i sølv og hvidguld. Rhodinerede smykker er mere beskyttet mod iltning. Det gør et rhodineret smykke med modstandsdygtig overfor ridser og misfarvninger.
Specifikationer
Varenummer 825 796
EAN 5711008360205
Brands Nordahl Jewellery
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Halskæder
Materiale Rhodineret 925 Sterling sølv
Farve Sølv

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på