OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Nordahl SUN52 Ox. sølv Halskæde

På lager kun 1 stk. tilbage!

395 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Nordahl SUN52 Ox. sølv Halskæde 825 779-2

Flot halskæde fra Nordahls AW19 kollektion fra serien SUN52, hvor du også kan finde matchende øreringe til i både forgyldt sølv, rosaforgyldt sølv og sølv. Vedhænget er i oxyderet sølv og måler 20 mm. Længden på halskæden måler 45-50 cm, da den er justerbar. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Nordahl Jewellery
Nordahl Jewellery er et dansk brand, der har en finger på pulsen og forstår det enkle og skandinaviske udtryk. Sortimentet består af både armbånd, øreringe, ringe og halskæder. Hos Nordahl Jewellery er fokus på det funktionelle og enkle design, hvor du kan udtrykke din personlighed gennem smykkerne.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Oxideret 925 Sterling Sølv
Guld og sølv smykker bliver mørkere med tiden, fordi de bliver udsat for ilt og gasser. Især sølvet bliver påvirket af det. For at imødekomme dette oxiderer man smykker. Dette frembringer en plan mørk overflade, der giver et mere mørkt og råt look.
Specifikationer
Varenummer 825 779-2
EAN 5711008346957
Køn Damesmykker
Brand Nordahl Jewellery
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Halskæder
Materiale Oxideret Sølv
Farve Oxideret

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på