SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

OceanX Sharkmaster 1000 Steel SMS1051b

Super spændende dykkerur-serie fra OceanX, der er vandtæt helt ned til 1000 meter (100 ATM)! Så er man vidst ikke i tvivl om, at man har fat i et ur af højeste kvalitet, og så i en klassisk farvekombination med sort urskive og rosaguld urkrans samt en robust two-tone lænke i rustfrit stål i en blanding af stål og rosafuld. Derudover har uret et japansk automatisk mekanisk urværk, ridsefrit safirglas og keramisk urkrans med roterende bezel til at time sine dyk, datovisning og meget mere. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
OceanX
OceanX er et forholdsvist nyt og spændende brand, der har en klar vision om, at producere dykkerure der bringer "The Ocean Explorer" frem i dig. Alle deres ure fokuserer på princippet om, at deres dykkerure skal være af højeste kvalitet, hvoraf flere modeller er vandtætte helt ned til 100 ATM (1000 meter)!

De bruger de nyeste teknologier indenfor ure til at reproducere klassiske designs med mere moderne og kraftfulde egenskaber. Derudover fokuserer OceanX også på automatisk mekaniske urværk til overkommelige priser. De er så sikre på deres egen kvalitet, at de tilbyder international garanti på 24 måneder på alle ure.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Two-Tone Lænke
En flot kvalitetslænke i two-tone. Det betyder, at du får en flot lænke i to farvekombinationer. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for lang holdbarhed og kvalitet.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Mekanisk automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
Skruekrone
En skruekrone kan skrues helt tæt på urkassen, hvilket betyder, at uret lukker af for vand ved høje tryk. Dette er f.eks. vigtigt, hvis man er på udkig efter et ur man kan dykke med.
100 ATM / 1000 meter
Uret er vandtæt til 1.000 meter (100 ATM). Det betyder, at der er ingen begrænsninger for vandtætheden. Det kan bl.a. klare dybhavsdyk.
Gangreserve på 41 timer
Uret har en gangreserve på 41 timer
Specifikationer
Varenummer SMS1051b
EAN 100810511051
Køn Herreure
Brand OceanX
Urværk Mekanisk automatisk
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Sort
Remmens farve Rosaguld
Rem Lænke, Two-Tone Lænke
Materiale Rustfrit stål
Bredde på rem 21 mm.
Datovisning Datovisning
Krone Skruekrone
Vandbeskyttelse 100 ATM / 1000 meter
Glas Safirglas
Tykkelse 17 mm.
Urets diameter 44 mm.
Gangreserve 41 timer
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

OceanX Sharkmaster 1000 Steel SMS1051b

På lager

9% rabat

Vejl. Pris: 3.545 kr

Specialpris 3.195 kr

Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på