SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Limited

Dette ur er en limited edition, hvilket betyder, at modellen kun produceres i et begrænset antal, der ofte er nummereret. Du skal derfor ikke vente for længe, hvis du vil være sikker på, at nå at anskaffe dig et eksemplar af lige netop denne model, da den udgår af kollektionen, så snart der er udsolgt.

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

OceanX Sharkmaster Limited Edition 1000 Meters Automatic Diver SMS1044

Super spændende dykkerur-serie fra OceanX, der er vandtæt helt ned til 1000 meter (100 ATM)! Så er man vidst ikke i tvivl om, at man har fat i et ur af højeste kvalitet, og så i en klassisk farvekombination med sort urskive og og en blå urkrans samt en robust lænke i rustfrit stål. Derudover har uret et japansk automatisk mekanisk urværk, ridsefrit safirglas og keramisk urkrans med roterende bezel til at time sine dyk og meget mere. Uret er limited edition, og der er derfor kun lavet 175 eksemplarer world wide. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
OceanX
OceanX er et forholdsvist nyt og spændende brand, der har en klar vision om, at producere dykkerure der bringer "The Ocean Explorer" frem i dig. Alle deres ure fokuserer på princippet om, at deres dykkerure skal være af højeste kvalitet, hvoraf flere modeller er vandtætte helt ned til 100 ATM (1000 meter)!

De bruger de nyeste teknologier indenfor ure til at reproducere klassiske designs med mere moderne og kraftfulde egenskaber. Derudover fokuserer OceanX også på automatisk mekaniske urværk til overkommelige priser. De er så sikre på deres egen kvalitet, at de tilbyder international garanti på 24 måneder på alle ure.
Automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
50 ATM / 500 meter
Uret er vandtæt til 500 meter (50 ATM). Det betyder, at der er ingen begrænsninger for vandtætheden. Det kan bl.a. klare dybhavsdyk.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Skruekrone
En skruekrone skal skrues helt tæt på urkassen, for at uret lukker af for vand ved høje tryk. Dette er f.eks. vigtigt, hvis man er på udkig efter et ur man kan dykke med.
Gangreserve
Uret har en gangreserve på 41 timer
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Specifikationer
Generelt
Varenummer SMS1044
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand OceanX
Movement
Urværk Automatisk
Gangreserve 41 timer
Design
Limiteret antal 175 stk. produceret
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Sort
Remmens farve Stål
Urkasse materiale Rustfrit stål
Størrelse
Urets diameter 44 mm.
Tykkelse 17 mm.
Rembredde 21 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 50 ATM / 500 meter
Glas Safirglas
Krone Skruekrone

OceanX Sharkmaster Limited Edition 1000 Meters Automatic Diver SMS1044

På lager

9% rabat

Vejl. Pris: 3.745 kr

Specialpris 3.395 kr