OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

OceanX Sharkmaster-V Steel VSMS581

På lager

12% rabat

Vejl. Pris: 2.495 kr

Specialpris 2.195 kr

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

OceanX Sharkmaster-V Steel VSMS581

Super spændende dykkerur-serie fra OceanX, der er vandtæt helt ned til 500 meter (50 ATM)! Så er man vidst ikke i tvivl om, at man har fat i et ur af højeste kvalitet, og så i en klassisk farvekombination med sort urskive og "pepsi dial" urkrans samt en robust jubilee-lænke i rustfrit stål. Derudover har uret et japansk automatisk mekanisk urværk, ridsefrit safirglas og keramisk urkrans med roterende bezel til at time sine dyk og meget mere. 

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
OceanX
OceanX er et relativt nyt og spændende brand, der har en klar vision om, at producere dykkerure der bringer "the Ocean Explorer" frem i dig. Alle deres ure fokuserer på princippet om, at deres dykkerure skal være af højeste kvalitet, hvoraf flere modeller er vandtætte helt ned til 100 atm (1000 meter)!

De bruger de nyeste teknologier indenfor ure til at reproducere klassiske design med mere moderne og kraftfulde egenskaber. Derudover fokuserer OceanX også på automatisk mekaniske urværk til overkommelige priser. De er så sikre på deres egen kvalitet, at de tilbyder international garanti på 24 måneder på alle ure.
Jubilee-lænke
En kvalitetslænke i modellen jubilee. Det betyder, at du får en flot lænke, der er enormt behagelig at have på, og lænken kan nemt tilpasses dit håndled.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for holdbarhed og kvalitet.
Mekanisk automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
50 ATM / 500 meter
Uret er vandtæt til 500 meter (50 ATM). Det betyder, at der er ingen begrænsninger for vandtætheden. Det kan bl.a. klare dybhavsdyk.
Gangreserve på 41 timer
Uret har en gangreserve på 41 timer
Specifikationer
Varenummer VSMS581
Brand OceanX
Urværk Mekanisk automatisk
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Sort
Remmens farve Stål
Rem Jubilee-lænke
Lænkens materiale Rustfrit stål
Bredde på rem 21 mm.
Vandbeskyttelse 50 ATM / 500 meter
Glas Safirglas
Tykkelse 15 mm.
Urets diameter 42 mm.
Gangreserve 41 timer
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på