🎄SHOP DEN PERFEKTE JULEGAVE HOS DITUR 🎄

Olivia Burton Bee Coin Necklace Gold

Udgået - kommer ikke igen

795 kr
  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Olivia Burton Bee Coin Necklace Gold

Elegant halskæde fra Britiske Olivia Burton, der er udført med en plating i 18k guld. Halskæden er designet med udgangspunkt i Olivia Burton serie "Bee", som både findes i armbånd, ure, øreringe og halskæder.

Denne smukke halskæde er et perfekt match til Olivia Burtons ure.

Model: OBJ16AMN08

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Olivia Burton
Olivia Burton er et britisk brand grundlagt af Jemma og Lesa. I 2011 tog de springet og startede produktionen af Olivia Burton ure. Deres unikke ure er kendetegnet ved blomstrede skiver, hvor sortimentet også byder på mere neutrale og klassiske ure. Urene har lynhurtigt sat sit præg på det danske marked og er blevet meget populære. Jemma og Lesa sidder i London i Olivia Burtons hovedkvarter og arbejder tæt med deres lille team for at sikre, at hvert produkt er finjusteret til perfektion.
Specifikationer
Generelt
Varenummer OBJ16AMN08
EAN 5060496410078
Type smykke Halskæde
Køn Dame
Brand Olivia Burton
Design
Smykkemateriale 18 karat guldbelægning
Farve på smykke Guld
Anmeldelser
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.