OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Olivia Burton Bee Hive Mother of Pearl Black and Gold

På lager

21% rabat

Vejl. Pris: 1.395 kr

Specialpris 1.095 kr

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Olivia Burton Bee Hive Mother of Pearl Black and Gold

Olivia Burton Bee Hive Mother of Pearl Black and Gold har en speciel urkasse med unikke detaljer. Den aflange urkasse skiller uret ud, men giver et klassisk look med den mørkebrune perlemor farve. Uret har en mørkebrun læderrem og guld urkasse, som er kombineret med den simple perlemor urskive med to sten og den ikoniske bi.

 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Olivia Burton
Olivia Burton er et britisk brand grundlagt af Jemma og Lesa. I 2011 tog de springet og startede produktionen af Olivia Burton ure. Deres unikke ure er kendetegnet ved blomstrede skiver, hvor sortimentet også byder på mere neutrale og klassiske ure. Urene har lynhurtigt sat sit præg på det danske marked og er blevet meget populære. Jemma og Lesa sidder i London i Olivia Burtons hovedkvarter og arbejder tæt med deres lille team for at sikre, at hvert produkt er finjusteret til perfektion.
Meshlænke
En meshlænke i høj kvalitet. Meshlænken er nem at tilpasse, så den passer lige netop dit håndled. Meshlænken føles behagelig om håndleddet og er samtidig yderst holdbar.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
Specifikationer
Varenummer OB16BH02
EAN 7613272297264
Brand Olivia Burton
Urværk Kvarts
Urkassens farve Guld
Urskivens farve Mønster
Remmens farve Brun
Rem Meshlænke
Glas Mineralglas
Tykkelse 7 mm.
Urets diameter 22 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på