OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Olivia Burton Watercolour Florals Demi Grey Lilac Rose Gold & Silver

På lager

945 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Olivia Burton Watercolour Florals Demi Grey Lilac Rose Gold & Silver 

Olivia Burton Watercolour Florals Demi Grey Lilac Rose Gold & Silver har et motiv af blomster med forskellige kontraster, hvilket giver et fantastisk farvespil. Uret har en smuk læderrem i pink og motiver inspireret af forår og sommer. Uret måler 38 mm. i diameter og er blot 9 mm tykt, hvorfor det sidder perfekt på håndleddet.

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Olivia Burton
Olivia Burton er et britisk brand grundlagt af Jemma og Lesa. I 2011 tog de springet og startede produktionen af Olivia Burton ure. Deres unikke ure er kendetegnet ved blomstrede skiver, hvor sortimentet også byder på mere neutrale og klassiske ure. Urene har lynhurtigt sat sit præg på det danske marked og er blevet meget populære. Jemma og Lesa sidder i London i Olivia Burtons hovedkvarter og arbejder tæt med deres lille team for at sikre, at hvert produkt er finjusteret til perfektion.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer OB16PP56
EAN 7613272319980
Brand Olivia Burton
Urværk Kvarts
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Grå
Rem Læderrem
Bredde på rem 12 mm.
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 8 mm.
Urets diameter 34 mm.
Garanti 2 års garanti
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på