Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Om os

DitUr.dk er en dansk webshop, som i vinteren 2014 åbnede dørene for vores kunder. Hos DitUr.dk har det altid været intentionen at sælge moderne og anderledes ure, hvor kunden ikke betaler for mærket, men blot betaler for kvalitet og design. Med dette mål i tankerne, udvider vi konstant vores sortiment, og udvælger produkter som henvender sig til danske modebevidste mænd og kvinder, som forventer kvalitet til rimelige penge. Hos DitUr.dk er vores vigtigste forudsætning for succes tilfredse kunder. Dette vil vi blandt andet opnå via en simpel, brugervenlig og sikker hjemmeside.

Hvem er vi?mechanic

DitUr.dk er ejet af DitUr.dk ApS (CVR 35636919), hvilket er et dansk registreret selskab. Dette sikrer vores kunder, at alle køb hos os er underlagt den danske købelov, hvilket garanterer de bedste forbrugerforhold for vores kunder. Medarbejderne hos DitUr.dk er alle ur-entusiaster, hvorfor de har den bedste mulighed for at rådgive samt besvare dine spørgsmål. Derudover har vores personale mulighed for at lave simple reparationer af diverse ure og vi kan tilbyde skiftning af batteri og justering af lænke. Du kan finde kontaktinformation til vores kundeservice og salgspersonale her.

Hvordan kommer du i kontakt med os?

Vi har vores administrative kontor på følgende adresse:

Ditur.dk ApS
Arnakvej 64
8270 Højbjerg

Vi har ikke lager på ovenstående adresse, hvorfor vi ikke kan fremvise produkter. Ønskes fremvisning af vore produkter, kontakt da venligst kundeservice, som kan være behjælpelig i denne forbindelse.

Kontaktinformationer:

Mail: kontakt@ditur.dk

Hvad siger vores kunder?

Vores kunder elsker os. Nedenfor kan du se et udsnit af vores kundeanmeldelser fra Trustpilot. Alternativt har du mulighed for at finde samtlige anmeldelser her.

 

Hvad laver vi ellers?

Ditur.dk er under samme tag og ejer som Ditvin.dk – en hjemmeside der er meget passioneret indenfor vin, og primært sælger spanske kvalitetsvine.