Omega Seamaster Handaufzug Gray Dial

På lager

7.995 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Omega Seamaster Handaufzug Gray Dial

Et super flot vintage ur fra Omega med stål lænke i ok stand, dog med brugsridser. Flot patina og et sjældent herreur, der vil være en god investering.

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Schweizisk kvarts urværk
Urværket er Swiss Made og dermed fra Schweiz, hvilket er et kvalitetsstempel. Køber man et ur med schweizisk urværk, er man sikker på, at kvaliteten er i top.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
Lænke
Uret er udstyret med en flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Swiss Made
Swiss Made ur er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent kan skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav.
Specifikationer
Varenummer 52555
Mærke Omega
Urværk Schweizisk kvarts urværk
Rem Lænke
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Guld
Remmens farve Stål
Datovisning Datovisning
Urtype Swiss Made
Glas Safirglas
Tykkelse 8 mm.
Diameter 34 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os