Paul Hewitt Grand Atlantic Line - Leather Brown/Steel

På lager

42% rabat

Vejl. Pris: 1.895 kr

Specialpris 1.095 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Paul Hewitt Grand Atlantic Line - PH-TGA-S-B-1M

Denne serie fra Paul Hewitt kommer med det stærke safirglas, der er ridsefrit. Urværket er et premium urværk fra Seiko. Remmen er i brunt læder og urskiven er udført i klassisk sort med sølvfarvede markeringer.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Paul Hewitt
Paul Hewitt er et tysk brand, der tilbyder unikke herre- og dameure inspireret af den maritime verden. Brandet har rødder i de nordtyske kyster og udspringer fra kærligheden for havet og følelsen af frihed. Ankeret på deres armbåndsure og armbånd symboliserer mere end bare deres oprindelse. Det er, som de selv udtrykker det "...our attitude towards life.".
Kvarts urværk
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Læderrem
Uret har en rem af ægte læder i høj kvalitet. Læderremmen er one-size og passer derfor alle håndled.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer PH-TGA-S-B-1M
Brands Paul Hewitt
Urværk Kvarts urværk
Urkassens farve Stål
Urskivens Farve Sort
Remmens farve Brun
Rem Læderrem
Datovisning Datovisning
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Safirglas
Tykkelse 8 mm.
Urets Diameter 42 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os