OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Paul Hewitt Perfect Match Gavesæt Miss Ocean

På lager

25% rabat

Vejl. Pris: 1.595 kr

Specialpris 1.195 kr

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Paul Hewitt Perfect Match Gavesæt Miss Ocean

Sættet består af følgende:

  1. Paul Hewitt's klassiske og elegante Rose Miss Ocean ur med en fin urskive i perlemor. Uret kan nemt tilpasses dit håndled med den smarte meshrem. 
  2. Paul Hewitt Anchor Spirit i rosegold, der matcher uret perfekt. Armbåndet er udført i rosaforgyldt sterlingsølv med perler. 
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Paul Hewitt
Paul Hewitt er et tysk brand, der tilbyder unikke herre- og dameure inspireret af den maritime verden. Brandet har rødder i de nordtyske kyster og udspringer fra kærligheden for havet og følelsen af frihed. Ankeret på deres armbåndsure og armbånd symboliserer mere end bare deres oprindelse. Det er, som de selv udtrykker det "...our attitude towards life.".
Meshlænke
En meshlænke i høj kvalitet. Meshlænken er nem at tilpasse, så den passer lige netop dit håndled. Meshlænken føles behagelig om håndleddet og er samtidig yderst holdbar.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., ligesom du også kan bruge det under svømning i kortere tid.

Vi anbefaler dog, at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis man er i vandet i længere tid.
Armbånd Omkreds på 18 cm
Armbåndet er 18 cm i omkredsen og passer typisk på et almindeligt kvindeligt håndled eller et mindre herrehåndled.
Forgyldt 925 Sterling Sølv med en Guldbelægning
Smykket har fået en guldbelægning, som giver sølvet den smukke guld farve. Under forgyldningen er smykket af 925 sterling sølv og dermed stemplet med 925. Sterling sølv er det mest almene ædelmetal, der bruges til produktion af smykker. Sterlingsølv er populært til smykker, da sølv er et blødt ædelmetal, som gør materialet smidigt og formbart.
Specifikationer
Varenummer PH-PM-37
EAN 4251158732237
Brand Paul Hewitt
Urværk Kvarts
Type Gavesæt
Urkassens farve Rosaguld
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Rosaguld
Rem Meshlænke
Lænkens materiale 316L Kirurgisk stål
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Mineralglas
Urets diameter 33 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Armbånd
Materiale Forgyldt 925 Sterling Sølv
Farve Rosaguld
Smykkestørrelse Armbånd Omkreds 18 cm

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på